.

Angoily 6 бр. Колички за Прозрачни от Прозрачен Акрил Слот Поставки За Обувки, Левитирующие Стени, Плаващи права, с Титуляр за Маратонки, монтиран на стената lcd Дисплей, ?

Angoily 6 бр. Колички за Прозрачни от Прозрачен Акрил Слот Поставки За Обувки, Левитирующие Стени, Плаващи права, с Титуляр

BGN 16.80

Налично
Налично

СТЕНЕН рафт за обувки за бягане - Лесна инсталация с помощта на вградените винтове и с проста конструкция дизайн, добра носеща способност да осигуряват задоволителен опит за използване.ШКАФ ЗА ОБУВКИ - лесен за инсталиране и използване, отлично издържа на натоварването, не е лесно пада, което ви дава приятно усещане при употреба.СТЕННИ поставки за ДЕМОНСТРАЦИЯ на ОБУВКАТА - Изработени от висококачествени акрилни материали, тази полк за демонстрация е по-гладки ръбове, безопасно и е предназначен за продължителна употреба.АКРИЛНА шкаф за обувки - това може да е практично и удобно подарък за вашето семейство или приятели, които обичат събирането на обувки, демонстрирайки своята по-голяма грижа.Поставка за съхранение на обувки-гладки и заоблени ръбове, не поцарапают обувки, подходящи за търговски центрове, супермаркети и други подходящи места за по-добро използване.Списък на пакетите 6 x каботажните за обувки 12 x винтове 12 x терморегулиращи тръби Характеристики -Това може да бъде практичен и удобен подарък за вашето семейство или приятели, които обичат събирането на обувки, показват своята по-голяма грижа за стойка за обувки от магазина. - Лесен и удобен за използване, прозрачен дизайн го прави декоративен и ефективен магазин маркетингови витрини акрил, шкафове за обувки. -Цвят : прозрачен рафтове за обувки - Изработена от висококачествени акрилни материали, тази полк за показването с гладки ръбове безопасно и е предназначен за продължителна употреба стелажи за показване на маратонки. -Широко подходящ е за хол, спалня, игри стая, антре и други сценарии за постигане на по-добър ефект показване рафтове за обувки. -Размер : 20.00 X7.60 X5.10 см /7.86 X2.99 X2 рафтове за обувки на стената. -Материал : Акрил стенни стойка за обувки - Лесен за инсталиране и използване, добра носеща способност, не е лесно да се падне, ви предлага приятни усещания при използване на плаващи рафтове за обувки.Описание на продукта Стенни рафтове за обувки, Това е един практичен и удобен рафт за демонстрация на спортни обувки, изработени от надеждни акрил материал, безопасни, може да продължи дълъг период от време.стенни поставки за демонстрация на обувки е Лесен за инсталиране и използване, притежава добра носеща способност, подходящи за съхранение и демонстрация на любимата си на обувки.

Основни характеристики