.

Твърд диск SOLUSTRE на 2 tb, 3 бр. USB. за преносими мобилни устройства и дисковите компютри с по-голям обем памет. Съвместим диск, външен твърд диск на твърдия диск, външен т?

Твърд диск SOLUSTRE на 2 tb, 3 бр. USB. за преносими мобилни устройства и дисковите компютри с по-голям обем памет. Съвместим

BGN 3.33

Налично
Налично

Кутия за твърд диск : щепсела и да играе, не е необходимо да инсталирате никакъв софтуер, за да управлява, просто е plug-и-играя. Външен твърд диск с Usb 3 : plug и play : при липса на софтуер за инсталация, просто включете го и на диск готов за употреба.Твърд диск за лаптоп : Актуална версия : актуализирана версия на кабела осигурява защита от смущения за стабилност за пренос на данни. Касета за твърдия диск Usb3.0 : обратно съвместим с порт USB 2.0, така че няма нужда да се притеснявате за проблеми със съвместимостта на хардуера.Usb3. 0 Касета за твърд диск : порт Super USB 3.0 за бърза пренос на данни, ви спестява време.Пратката включва 1 x кутия за твърд диск Характеристики -Размер : около 12x7,2x1 виж - Щепсела и да играе, не е необходимо да инсталирате никакъв софтуер, за да управлява, просто е plug-и-играя. - Материал : пластмаса. - Твърд диск : 5400 об/мин - Кеш : 8 MB - Захранване : USB - Порт USB 3.0 Super осигурява сверхбыструю пренос на данни и спестява време. - Вътрешен интерфейс : - Изходен интерфейс : USB 3.0 Цвят : черен. - Дизайн за малък размер подходящ за потребители по време на транспортирането в джобовете си. - Обратна съвместимост с порт USB 2.0, така че няма нужда да се притеснявате за проблеми със съвместимостта. - Изработен от устойчив на употреба на материала. - Забележка : Действителният капацитет зависи от продукта. - Капацитет : 500 GB/ 1tb/ 2tb Описание на продукта Твърд диск за лаптоп Бързо прехвърляне на данни, осигуряваща максимален опит за ежедневна употреба.usb3. 0 съвместим тонер касети за твърди дискове с широка гама от услуги ви позволява да извършвате всички услуги, които вие искате и от които имате нужда.кутия за твърди дискове Благодарение на компактния си дизайн и материал на тази здрава кутия за твърд диск осигурява висока поносимост и голям обем на паметта.

Основни характеристики