.

Пластмасови Клипборды Piasoenc, Полупрозрачна Клипборд с Нисък профил, Синьо Клипборда с Линийка, Канцеларски материали, писмо Размер на 12.5 x 9.

Пластмасови Клипборды Piasoenc, Полупрозрачна Клипборд с Нисък профил, Синьо Клипборда с Линийка, Канцеларски материали,

BGN 12.37

Налично
Налично

【Цветни клипборда】Светъл и прозрачен пластмасов буфер подходящ за организиране и е подходящ за хора, които в офиса на много документи. 【Клипборды с владетели】Линия от двете страни полезни.Обхват на измерване : 0-10 см, 0-25 виж идеален за вашата измервателна работа!. 【Клипборда формат А4 】 Размер на 8,9 х 12,5 х 0,09 инча е предназначен за съхранение на хартия с формат на бележника (стандартен формат А4), разположен в най портфейли. 【Функционална дъска за писане】 Дебелина 2,53 мм, което позволява лесно да пишете, не държеше задната част.Гладка повърхност, идеална за писане работа. 【Ще получите】 1 x симпатичен клипборда, приятелско обслужване на клиенти и 6 месеца безпроблемно гаранция. изберете и добавете малко цвят в своя офис.Пластмасов буфер Piasoenc 1бр - Красив и добре направен, запазвайте ред в офиса. -Украсете работното си пространство живи цветове, Голям и е идеалният размер на 8,9 x 12,5 инча, предназначени за съхранение на хартия с формат на бележника (А4), помага да се спести място върху бюрото.Безопасна за използване Гладка повърхност и край със заоблени ъгли, в сравнение с метални планшетами, по-безопасно да използвате за писане.Твърд материал е Изработен от пластмаса, която е трудно за огъване или счупване при продължителна употреба.Идеално за това, за да го вземе със себе си.Елегантен дизайн Елегантен външен вид мастило буфера за обмен ще даде на вашия офис нотка на съвременност и професионализъм, което ще направи работата по-приятна.Една чудесна идея за подарък допълва аксесоари, различни цветове за избор.Върви добре с всеки стил на масата, офис, дом.Чудесен подарък, който е подходящ за момичета, деца, майки, за рожден Ден, връщане в училище, Ден на благодарността, Коледа и др.С леко сърце гаранция В Piasoenc, ние вярваме в нашите продукти.Ето защо ние предлагаме на всички тях 6-месечна гаранция и предоставяме приятелска, легкодоступную поддръжка.Спецификация на продукта : Размер : 8,9x12,5x0,09 инча/226,06 мм x 317,5 мм x 2,53 мм Тегло : 195 g / 6,9 грама Материал : изработен е от здрава пластмаса Помещение включва : 1 × професионален пластмасов буфер, Натиснете "ДОБАВИ В количката" сега, ще получите красива клипборда и добавете малко цвят в работното си пространство!.

Основни характеристики

Size:
8.9 x 12.5 x 0.09 inch / 226.06mm x 317.5mm x 2.53mm Weight