.

Homoyoyo Емайл Чай Caddy Диспенсер за захар за Кафе Запечатан Контейнер за Кафе Опаковка за Кафе на Зърна, Ядки Керамични Банка Керамичен съд За Съхранение на Керамични К?

Homoyoyo Емайл Чай Caddy Диспенсер за захар за Кафе Запечатан Контейнер за Кафе Опаковка за Кафе на Зърна, Ядки Керамични

BGN 51.15

Налично
Налично

керамични.Банка за съхранение на рассыпчатого чай : Екологично чист и полезен материал го прави безопасен. подходящ за различни случаи, а също така може да бъде подарък.керамични банка за чай.Порцеланова кутия : Капацитет за съхранение на чай, изработени от керамичен материал, който е устойчив на надраскване и небьющемуся.Порцеланова банка за подправки : Продуктът е траен и износостойкое, устойчиво на стажа, могат да издържат на продължителна употреба и е много удобно за почистване.Керамични банка за кафе на зърна : Порцелан банка за подправки - продукта може да служи за украшение или място за съхранение на чай, кафе и подправки.Продуктът е с класически дизайн.Банка за рассыпчатого чай : Елегантен стил дизайн е символ на естествената простота и чистота, показва истински керамични вкус и външен вид. запечатани с керамични банка.Списък на пакетите 1 x кутия за чай Особености -Материал : керамика кутия за чай -Банка за съхранение е изработена от керамични материали, с дизайн на капака, и като цяло представлява пълен титуляр за чай. -Тази изискана от банката, за да чаени листа определено ще демонстрира добрия си вкус.Тя изглежда наистина красиво. пищни елементи стил за вашия дом, модерен и лесен банка за чай. -Проектиране на изделия изискан, а занаят вкусно.И продуктът да е здрава за хората, които използват керамичен буркан за мед. -Размер : около 7,40 X7,40 X10,20 см / 2,91 X2,91 X4 керамични банка. -Продукт скоро ще се превърне в хубава обстановка, когато ви се наложи да ги ползват в момента в херметически затворен буркан за чай. -Продукт за трайно и износостойкое, устойчиво на стажа, могат да издържат на продължителна употреба и много удобен за почистване контейнер за съхранение на чай.Описание на продукта Банка за приготвяне на керамични Ако търсите многофункциональную буркан за съхранение, което не трябва да пропускате нашата кутия за чай.Банка за съхранение на чай Добра банка за съхранение у дома и в ресторанта.Контейнер за приготвяне на Лесен и изискан, можете да го използвате за съхранение на рассыпчатого чай, кафе на зърна или други неща. запечатани кутии за чай заслужават да ги има.

Основни характеристики