.

ДАШАНЬ 12x8 фута Круизен Лайнер Фон на Океана Парти по случай рождения Ден на Морската Вода, Слънцето Круиз Кораби Пътуване Океанская Тема Празник Фон За Портретна Ф?

ДАШАНЬ 12x8 фута Круизен Лайнер Фон на Океана Парти по случай рождения Ден на Морската Вода, Слънцето Круиз Кораби Пътуване

BGN 1.00

Налично
Налично

? Размер : 12x8 фута (3,5 м x 2,5 м) /W-В; Професионален екип от дизайнери ще подготви за вас дизайн. ? Материал : Тънък винил (не изчезва).Не се излагайте на слънце, на заден план е изработен от мастилено-струйни технологии. ? Характеристики : усещане на екрана е с висока резолюция и реалистични визуални ефекти, за многократна употреба, сгъваем и здрав, лек, възторжени отзиви. лек, лесен за носене. ? Подходящ за : Подходящ за летните празници, партита на закрито, фестивали, декорация на дома, партита на открито, видеофона или на дисплея и т.н. ? Забележка : Снимков фон за круизен лайнер - 1 бр., с изключение на каботажните за фон.Сгъване на опаковката sending.No.No .Причина : .фон за круиз, фон за снимки на туристически лайнер, подпори за круизен лайнер, на фона на круизната партита, на фона на круизен лайнер, на фона на круизната теми, фонове за круиз, на фона на купоните в океанското круиз, на фона на туристически снимки, фонове за круизни лайнери за фотография, хавайски фон честит рожден ден, на фона на туристически снимки, на фона на плажа в морския океан, фон за снимки на туристически лайнер, на фона на круизни снимки и така нататък.

Основни характеристики