.

N/A Чанта за разходка на домашни любимци, Малка Тренировочная Преносима чанта За тренировки на открито, Посветен на Птичия Къщичка за домашни любимци и Птичи къща (Ц?

N/A Чанта за разходка на домашни любимци, Малка Тренировочная Преносима чанта За тренировки на открито, Посветен на Птичия

BGN 111.01

Налично
Налично

Лесен за носене, да се излиза навън.То е от дишаща мрежа, а отзад е оборудвана с аксесоари джоб.Здрав и удобен.С джапанки, лек.Прозрачна и видима.Лесен за носене, да се излиза навън.То е от дишаща мрежа, а отзад е оборудвана с аксесоари джоб.Здрав и удобен.С джапанки, лек.Прозрачна и видима.Характеристики : лесни за носене, да се излиза навън.То е от дишаща мрежа, а отзад е оборудвана с аксесоари джоб.Здрав и удобен.С джапанки, лек.Прозрачна и видима.Спецификацияматериал : платно, пластмасова палма, дишаща мрежа Размер : 18*25*14.5 Списък на опаковката : Птичи къща * 1 Забележка : 1. Моля се допуска грешка при 2-3% от ръчно измерване.2. Поради различни монитори цветовете могат да се различават, моля, разберете.Ръчна работа с малки детайли.

Основни характеристики