.

Отпадането за течности, Краен за вода, за Лек Широко Приложимо Сигурен Надежден за дома за научни експерименти за Занаятчийски проекти (Бял)

Отпадането за течности, Краен за вода, за Лек Широко Приложимо Сигурен Надежден за дома за научни експерименти за Занаятчийски

BGN 2.33

Налично
Налично

Лесен за почистване : Вливане на течности може да се използва за измиване в миялна машина, може да се измие с топла вода със сапун и вода, лесен за почистване. капацитетът на 5 мл : на всяка капельнице нанесено от 1 мл до 5 мл, а измерената стойност е гравирано на пластмасата, която е лесно да се измие. Сфера на приложение : за Вливане на течности може да се използва за научни експерименти, за нанасяне на бои и лепило, за декорация на хранителни продукти, етерични масла, проекти в областта на декоративно-приложното изкуство.Силиконов материал : Краен за течности, изработена от силикон и може да се използва безопасно за храни и течности.Безопасно и сигурно : Вливане на течности може да се използва с плесени за приготвяне на цветни и вкусни ястия.Лесен за почистване : Вливане на течности може да се използва за измиване в миялна машина, може да се измие с топла вода със сапун и вода, лесен за почистване. капацитетът на 5 мл : на всяка капельнице нанесено от 1 мл до 5 мл, а измерената стойност е гравирано на пластмасата, която е лесно да се измие. Сфера на приложение : за Вливане на течности може да се използва за научни експерименти, за нанасяне на бои и лепило, за декорация на хранителни продукти, етерични масла, проекти в областта на декоративно-приложното изкуство.Силиконов материал : Краен за течности, изработена от силикон и може да се използва безопасно за храни и течности.Безопасно и сигурно : Вливане на течности може да се използва с плесени за приготвяне на цветни и вкусни ястия.Функция : 1. СИЛИКОНОВ МАТЕРИАЛ : Пипета за течности, изработена от силикон и може да се използва безопасно за храни и течности с капацитет 2,5 мл : Всяка пипета отбелязани от 1 мл до 5 мл, а измерената стойност е гравирано на пластмасата, която лесно се измие 3. Лесен за почистване : Пипетата за течности, може да се използва за миене в съдомиялна машина, пипетата може да се измие с топла вода и сапун, лесно чистить4. БЕЗОПАСНО и СИГУРНО : Вливане на течности може да се използва с плесени за приготвяне на храните, за да е лесно да се подготви една пъстра и вкусна пищу5. Област на ПРИЛОЖЕНИЕ : за Краен течност може да се използва за научни експерименти, за нанасяне на бои и лепило, за декорация на хранителни продукти, етерични масла, проекти в областта на декоративно-приложното изкуство Спецификация : Вид на изделия : краен течността Материал, изделия : силикон Общата дължина на продукта : прибл. 120 mm/4.7 инча (ръчно измерване, има малка грешка) Определяне : Краен, използвани в бижута "Направи си сам", за равномерно запълване на лепило форми бижута "Направи си сам" Mailto Списък : 2 х за краен течност Забележка : Ръчно измерване, има малка грешка.

Основни характеристики

Item Type:
Liquid Dropper
Product Material:
Silicone
Product Total Length:
Approx. 120mm/4.7in (manual measurement, there is a little error)
Purpose:
the Dropper Used in DIY Jewelry Products, to Evenly Fill the Glue in the Mold of DIY Jewelry
Package List:
2 x Liquid Dropper :
Note:
Manual Measurement, There is a Little Error :