.

PIBM Стилна Етажерка за Простота, Монтиране на Плаващи Рафтове, Дървен Куб От масивно Дърво, Рафтове За Съхранение, Етажерка Дисплей, Многофункционална, 3 Размера, се ?

PIBM Стилна Етажерка за Простота, Монтиране на Плаващи Рафтове, Дървен Куб От масивно Дърво, Рафтове За Съхранение, Етажерка

BGN 58.35

Налично
Налично

Ако не сте получили стоката е нормално или някакви проблеми, моля, свържете се с нас навреме.Продава се директно от производителите.Поддръжка на множество покупки.Материал : бамбук, трайна структура, красив и практичен. Максимална товароподемност : 26 кг. Размер : 95x12 см, 65x12 см, 33x12 см (вижте на снимката по-горе).Особености : той може да работи като рафтове за книги, снимки, колекции; подходящ за кухня, трапезария, хол или офис и т.н.; лесен за инсталиране.Ако не сте получили стоката е нормално или някакви проблеми, моля, свържете се с нас навреме.Продава се директно от производителите.Поддръжка на множество покупки.Материал : бамбук, трайна структура, красив и практичен. Максимална товароподемност : 26 кг. Размер : 95x12 см, 65x12 см, 33x12 см (вижте на снимката по-горе).Особености : той може да работи като рафтове за книги, снимки, колекции; подходящ за кухня, трапезария, хол или офис и т.н.; лесен за инсталиране.Наименование на продукта : Стенни рафтове за съхранение Материал : Бамбук Класификация цветове : Цвят на дървото, бял, черен Стил : проста модаособенности : комплект от 3 теми : включително и стил 95x12 см, стил 65x12 см и стил 33x12 см Стенни рафтове за съхранение, големи вместительные стенни рафтове за съхранение, правят съхранение на по-спретнато и чисто Избършете с мека кърпа, не използвайте абразивни почистващи средства Илюстрации са изкуствени физически измерения, не исключайте отклонение от 1-2 см, моля, приемете, че има малка разлика между изображението и реалния стока, дължаща се на яркостта.

Основни характеристики