.

Подложка за измиване на краката в банята, а на Задната Миене, а на Задната Отшелушивающая тампон за миене на Баня, Стенни Нескользящие Нещастници, Скрубер за кракат?

Подложка за измиване на краката в банята, а на Задната Миене, а на Задната Отшелушивающая тампон за миене на Баня, Стенни

BGN 5.33

Налично
Налично

【Дълбоко почистете Краката си】: Скрубер за краката в душата буквално ще се превърне в най-добрата част от вашата душа.Краката ви ще бъдат напълно чисти благодарение на стотици плавниците, които точно достигат до труднодостъпни места между пръстите си.Освен това, той може премахване на мазоли, омертвевшую кожата или други дразнещи проблеми с кожата на краката. 【масажисти】: Масажисти и тел за гърба расслабят гърба си и премахват умората. Размер : 23x30 см /9x11,8 инча, широка площ четки, я по-лесно за почистване. 【Лесно почистване】 : по-лесни за почистване и сушене, от всички влакнести кърпи, четки за душ и гъба за душ.Само едно изплакване, бързо съхнене, по-малко влага, малко мухъл. 【Масажор за крака】: Нашия скрубер за пода в банята помассирует си уморени, ноющие краката, така че те отново могат да се чувстват щастливи.Достигне всяка точка надавливания и масаж на толкова много или толкова лесно, колкото бихте искали. 【Интимни нещастници и дупка】: скрубер за душата е оборудван с вендузи с обратна страна, които могат да бъдат трайно прикрепени към пода, не е нужно да се притеснявате за скольжении; Удобен отвор за захващане позволява подсушете след употреба, не заема твърде много място.

Основни характеристики