.

Холограма на скута чанти от 2 теми, Спортни скута чанти метален цвят, с регулиращи се презрамки с 2 джобове, Водоустойчива чанта през рамо, Скъпа дамска чанта от изку?

Холограма на скута чанти от 2 теми, Спортни скута чанти метален цвят, с регулиращи се презрамки с 2 джобове, Водоустойчива

BGN 2.67

Налично
Налично

? Стилен дизайн на холографски : В нашия набор от блестящи поясных чанти са включени 2 холограма скута чанти в различни цветове, сребристи и черни.Тази поясная чанта с голографическим лазер дизайн ярко раскрашена и пълен с ретро-на флуиди.Това изглежда добре както през деня, така и през нощта, красиво и практично. ? Висококачествени водоустойчиви неонови скута чанти : Изработена от висококачествен брилянтен неонового материал от изкуствена кожа, тази холограма поясная чантата е лека и удобна, мека на допир, износостойкая, я не е лесно да се съборят или выцвести, здрав и водоустойчив.Лесен за почистване с влажна кърпа. ? 2 отделения с цип : Нашата холограма поясная чанта разполага с 2 просторни джобове с отделения с цип, за всеки джоб на найлон подплата, подсилена прострочка по шевовете, висококачествени цветни ципове трайни, гладки и са подходящи за многократна употреба.Удобно съхраняване на вашите неща в отделните категории. ? Поясная чанта с регулируема каишка : Поясная чанта е снабден с регулируем ремък, трайно се деформира и лямками с висока плътност за допълнителна стабилност.Колан се регулира в дължина от 17,7 до 33,5 инча и може да се използва и от децата. Можете също така можете да носите тези чанти различни начини в зависимост от вашите предпочитания, като например, през рамо, обвързването им около кръста, за облекчаване на ръцете. ? Богат на функции поясная чанта : Тази голографическую поясную чанта за джогинг може да се носи в различни случаи, тя е практична и лесна, което позволява да участвате в различни дейности, без всякакво натоварване, идеален за плаж, парти, концерт, рейва, барбекю, празник, пътуване и за други дейности на открито.Можете също така да изберете като подарък за приятелите и семейството си.Малка и компактна, тази поясная чанта има 2 джоба за съхранение на вещи от първа необходимост, организирани и съхранявани отделно за удобство за носене.Нашите скута чанти с голографией са изработени от висококачествена полиуретанова материал, за защита на вашите вещи от намокания по време на джогинг в дъжда и снега.Тези ярки скута чанти с голографическим лазер дизайн искрят на слънцето, като придава на вашия начин на елегантност.Тези стилни водоустойчиви неонови скута чанти с регулируем колан може да се използва не само като поясную чанта, но и като куриерска чанта, раница, а също са подходящи за деца.Спецификация : Материал : изкуствена кожа Цвят : сребрист, черен Размер : 7.9 * 3.1 * 1.2 Размер на колана в инчове : 17,7" (мин) - 33,5" (макс.) В комплекта са включени : 2 * холограма поясная чанта Съвети : 1. Само защитени от пръски, не слагайте я във водата, иначе водата ще попаднат чрез цип. 2. При получаване може да се усети някаква особена миризма, и той постепенно ще се разсее, ако го поставите в проветрено място за няколко часа. 3. Ръчно измерване, моля, се допуска малка грешка в размера. 4. Поради различни екрани на екрана може да има малки различия в цвета.

Основни характеристики

Material:
PU leather
Color:
silver, black
Size:
7.9 * 3.1 * 1.2 inches
Belt Size:
17.7 (min) - 33.5 (max)
The Package Includes:
2 * holographic fanny pack:
Tips:
1. Only splash proof, do not put it in water, otherwise the water will enter through the zipper.:
2. There may be some peculiar smell upon receipt, and it will gradually dissipate if placed in a ventilated place for a few hours.:
3. Manual measurement, please allow a slight error in size.:
4. Due to different screen displays, there may be slight differences in color.: