.

TOYANDONA Мини Бутилка за Заявки Мини Бижута за Бродерия Украшение във формата на Сърце Прозрачни Стъклени Буркани, Стъклени Бутилки За проби, Малки Стъклени Буркани Б?

TOYANDONA Мини Бутилка за Заявки Мини Бижута за Бродерия Украшение във формата на Сърце Прозрачни Стъклени Буркани, Стъклени

BGN 15.94

Налично
Налично

стъкло.МАЛКИ ПРОЗРАЧНИ СТЪКЛЕНИ буркани - висулки, изработени от висококачествен материал фина работа.МИНИ бутилка за дрифт-мини бутилки от стъкло, корк Качеството на изработка е отлично, с едно докосване на удобно, което ще ви представим един добър опит за декориране.Мини-СТЪКЛЕНИ корк бутилки-В комплекта са включени 25 бр. бутилки и 25 бр. капачки, които могат да отговарят на вашите различни нужди в производството на своите ръце.МИНИ-корк бутилка-безкрайно удоволствие от занаяти собствените си ръце : можете да ги напълни с акрилни камъни, скъпоценни камъни, листенца от цветя, пясък вътре, всяка стъклена бутилка се предлага с корк корк, отгоре украсена с малки нокти, лесно се закрепва с помощта на въжета от коноп, позволява да се направи със собствените си ръце окачване за колиета, парфюмни желания или флакони за парфюми и други занаяти.МЕБЕЛИ - малка и приятна, лесна за съхранение и употреба, може да ви донесе удобство.Списък на пакетите 75 x бутилки 75 x задръствания Характеристики - Материал : мини-сватба на банката от висококачествен borosilicate стъкло - Цвят : прозрачен сватбен подарък - Подходящ за производство на стъклени буркани ръчно изработени и суспензии. - Аксесоари са изработени от материал, който се отличава с издръжливост и дълголетие сърцевина кутии с малки размери. - Можете да направите няколко изящни суспензии като подарък за любимия човек, приятел и семейство в стъклени буркани. - Характеристики на мини бутилки за моделиране на желанията, която е много мила и нежна окачване от стъклен флакон. -В комплекта са включени 25 бр. бутилки и 25 бр. капачки, които могат да отговарят на вашите различни нужди в мини бутилка за отвари със собствените си ръце.Описание на продукта Стъклена банка под формата на звезда С оригинален външен вид - това е много практичен аксесоар за декорация със собствените си ръце, който ще ви донесе много забавно.Аксесоар за окачване на собствените си ръце, Този продукт представлява набор от аксесоари за мини-бутилки за дрифт, произведени от висококачествен материал, който е здрав и практичен и най-вече подходящи за занаяти собствените си ръце и суспензии.

Основни характеристики