.

Пълна Квадратна Бормашина 5D САМ Диамантена Картина Fairy Tail Диамантена Бродерия на кръстат бод Мозайка Стикер на стената 11,8x15,8 инча (30х40 см)

Пълна Квадратна Бормашина 5D САМ Диамантена Картина Fairy Tail Диамантена Бродерия на кръстат бод Мозайка Стикер на стената

BGN 0.33

Налично
Налично

Всеки, който не е запознат с рисувах лесни за изпълнение на класическото произведение на изкуството. комплекти за рисуване диаманти, по-ярки и реалистични, отколкото диаманти от смола. ★ Картина със собствените си ръце може да доведе до чувство на постигане и развиване на търпение, може да се превърне в чудесен подарък за вашите деца, семейство, приятели и колеги, могат да прекарат по-малко време за завършване, насладете се на процеса на създаване на този модел в нов стил. ★ УНИКАЛНА КРАСОТА И МОДЕРЕН ДИЗАЙН - Ако смятате, че украсата на вашия дом вкус и заурядно, нашите комплекти за бродерия на кръстат бод ще ви помогнат да съживи вашата всекидневна, спалня и на други места. Боядисване с диаманти не е включен в комплекта рамка. 5 D diamond-това е платно за живопис с маслени печат с висока разделителна способност, нетоксичен, водоустойчив, утолщающийся, с гладка текстура, защитени от влиянието на околната среда, мек и лесно сгъване.Рисуват с диаманти по-лесно, отколкото да бродирам на кръстат бод, и по-красива. С малко тренировки в тава. ★ Картина със собствените си ръце може да доведе до чувство на постигане и развиване на търпение, може да се превърне в чудесен подарък за вашите деца, семейство, приятели и колеги, могат да прекарат по-малко време за завършване, насладете се на процеса на създаване на този модел в нов стил.Забележка : 1.Диамантена картина САМ 5 D - много популярна украса в последно време.Внимателно повдигна холщовую част от повърхността от прозрачна мембрана, отправна точка. Не позволявайте на деца да играят с диаманти, негодни за консумация, за да се избегнат инциденти, като проглатывание. След като сте готови своя детайл, леко натискам книги на тренировка, за да се корпус тренировки и клеевое връзка са по-трайни. 5 D diamond-това е платно за живопис с маслени печат с висока разделителна способност, нетоксичен, водоустойчив, утолщающийся, с гладка текстура, защитени от влиянието на околната среда, мек и лесно сгъване.

Основни характеристики