.

Парцал за миене на пода, Регулируемо Въже за измиване на стени с възможност за завъртане на 360 ° за миене на пода, Кухненски Плочки, Тавани, Търговски Въже за почиств?

Парцал за миене на пода, Регулируемо Въже за измиване на стени с възможност за завъртане на 360 ° за миене на пода, Кухненски

BGN 22.40

Налично
Налично

【Въже с въртене на 360 °】 : Гъвкав дизайн на съвета за избърсване на прах може да се завърта до 360 градуса, което ви позволява лесно мръсотията и праха от ъглите. 【Многоетапно почистване】 : Всеки ъгъл може лесно да чисти, идеални за стени, подове, первази, на ъгъла на прах в зазорах, висок таван, вътрешни / външни прозоречни стъкла, на земята, стени, автомобили и така нататък. 【Въже ЗА ПОЧИСТВАНЕ с ДЪЛГА дръжка】 : можете да стигнете до всички тези трудно достъпни места, без използването на стълби или стол.Отличен за почистване от прах на високи места. 【Мокро и сухо въже от микрофибър】 : Въже за всички видове повърхности, дебела и мека, лесна за почистване, премахва мръсотия, множество. 【Миещи сменяеми накладки за парцал】 : Можете да използвате тези накладки отново, тези сменяеми накладки за меки материали могат да се перат в машина, те са за многократна употреба и екологично чисти. 【Въже с въртене на 360 °】 : Гъвкав дизайн на съвета за избърсване на прах може да се завърта до 360 градуса, което ви позволява лесно мръсотията и праха от ъглите. 【Многоетапно почистване】 : Всеки ъгъл може лесно да чисти, идеални за стени, подове, первази, на ъгъла на прах в зазорах, висок таван, вътрешни / външни прозоречни стъкла, на земята, стени, автомобили и така нататък. 【Въже ЗА ПОЧИСТВАНЕ с ДЪЛГА дръжка】 : можете да стигнете до всички тези трудно достъпни места, без използването на стълби или стол.Отличен за почистване от прах на високи места. 【Мокро и сухо въже от микрофибър】 : Въже за всички видове повърхности, дебела и мека, лесна за почистване, премахва мръсотия, множество. 【Миещи сменяеми накладки за парцал】 : Можете да използвате тези накладки отново, тези сменяеми накладки за меки материали могат да се перат в машина, те са за многократна употреба и екологично чисти.Спецификация : Име на продукта : въртяща се на 360 ° и с регулируема чистящая салфетка Материал на продукта : неръждаема стомана + коралов руно Характеристики на продукта : много чиста неръждаема стомана, издръжлив и лесен за употреба, абсорбира влагата.Опаковъчен лист : 1 Х Въртяща се дръжка швабры1 Х Основата швабры2 Х накрайник за меки материали.

Основни характеристики

Product name:
360° rotatable and adjustable cleaning mop
Product material:
stainless steel + coral fleece
Product Features:
highly clean, stainless steel is sturdy and easy to use, and highly absorbent.
Packing list:
1 X Rotary Mop Handle:
1 X Mop Base:
2 X mop heads :