.

Прахоустойчив калъф вентилатор за охлаждане за конзолата Xbox X серия, Система за охлаждане с RGB подсветка, USB портове 3.0 и 2.0, Прахоустойчив филтър нисък шум на Горния ?

Прахоустойчив калъф вентилатор за охлаждане за конзолата Xbox X серия, Система за охлаждане с RGB подсветка, USB портове

BGN 20.26

Налично
Налично

【Актуализирани аксесоари за Xbox Series X】 Този продукт Fastsnail идеално съчетава в себе си най-горния охлаждащ вентилатор, RGB осветление, филтър за частици, допълнително USB пренос на данни и порт за зареждане.Той не само предпазва вашата конзола от прегряване, но и премахва прах.Освен това, благодарение на 7-цветна подсветка можете по-добре да се насладите на игралната среда.Този незаменим аксесоар слот за конзолата Xbox Серия X. 【Ефективен 3-позиционна регулируема фен】 В сравнение с долни и задни вентилатори, този високо-производителни фен е на върха, за да е по-лесно да се отвръща на горещ въздух, а скоростта може да се регулира на 3 нива (1800/2000/2200 об/мин) независим докосване на ключа.Този вентилатор с вграден охлаждане и безшумна система за ефективно предотвратява прегряване на конзолата и удължава срока на служба. 【Прахоустойчив дизайн】 вентилатор на Горния и страничния филтър за прах, а също и прахозащитен мъничета на главното пристанище могат ефективно да се предотврати попадането на прах, влага и най-малките частици.Лекотата на използване и инсталиране, многократна защита на производителността на вашата конзола на X-Series X. 【Регулируема 7-Цветна Светлинна лента】 Поставка за прах от вентилатор за Xbox Серия X с уникален дизайн RGB light bar.Светлинна лента съдържа 7 вида ефекти цвят промяна, разделени на магически цветови ефекти и ефекти continuum тонове.С независим докосване на ключа, могат да се променят или да се включи / изключи.Създайте за вас е много класна игра среда. 【Че получавате】 1 вентилатор, 2 комплекта пылезащитных на седалките, 1 комплект гумени заглушек.Аксесоари Fastsnail за да се гарантира пълна защита на вашата конзола на 360 ° са в леснодостъпно място. (Моля, обърнете внимание : конзола на X-series X в комплекта не са включени). 1 x най-Горния охлаждащ вентилатор за конзолата Xbox серия X. 6 x Прахоустойчив калъфче за конзолата Xbox серия X. 8 x Пылезащитных заглушек за конзолата Xbox серия X. 1 х Горния вентилатор за охлаждане, 6 х Пылезащитная на кутията, 8 х Прахозащитен все още мъниче. 1 х Горния вентилатор за охлаждане, 6 х Пылезащитная на кутията, 8 х Прахозащитен все още мъниче.Забележка : .При интензивно използване на конзолата xbox серия x се препоръчва да стреля прахоустойчив, за носене, за да се ускори охлаждащ ефект.

Основни характеристики