.

Резервни части за инструменти за Гореща Печка AC220V 3000 W Нагревателен Елемент За Печене Нагревателен Елемент Съпротива Метална Сушилня Комплект Сонда За Печене 2019 н?

Резервни части за инструменти за Гореща Печка AC220V 3000 W Нагревателен Елемент За Печене Нагревателен Елемент Съпротива

BGN 22.61

Налично
Налично

Изработен е от сплав Fe Cr Al за нагряване, устойчиви на високи температури, корозия.Добра термична ефективност, равномерно нагряване, безопасна употреба и дълъг експлоатационен живот.Моля, опъвам този нагревателен елемент преди да свържете към източник на захранване, в противен случай той може да изгори и да доведе до увреждане.Не бива да се режат на парчета за употреба, в противен случай максималната мощност ще се увеличи, което е опасно.Използва се в малка електрическа фурна, муфеле, отопительном оборудване за кондициониране на въздуха, фурна, електрическа тръба с подово отопление и битови электроприборах.Комплект сонда за сушене на тел съпротива нагревателен елемент на печка AC220 V 3000 W Описание : Това е метална макара с нагревателен елемент за използване в малка електрическа фурна, муфеле, отопительном оборудване за кондициониране на въздуха, фурна, електрическа тръба с подово отопление и битови электроприборах.Изработен от нагревающегося сплав, той има висока устойчивост на топлина и устойчивост на корозия.Тази макара има добра термична ефективност и безопасен за използване.Характеристики : Изработен е от сплав Fe Cr Al за нагряване, устойчиви на високи температури, корозия.Добра термична ефективност, равномерно нагряване, безопасна употреба и дълъг експлоатационен живот.Моля, опъвам този нагревателен елемент преди да свържете към източник на захранване, в противен случай той може да изгори и да доведе до увреждане.Не бива да се режат на парчета за употреба, в противен случай максималната мощност ще се увеличи, което е опасно.Използван в по-малка електрическа фурна, муфеле, оборудване на климатик парно, фурна, загрята електрическа тръбата, битови электроприборах.Технически характеристики : Материал : Fe Cr Al Напрежение : AC 220 V Мощност : 3000 W Температура : 500 ~ 600 Външен диаметър : 7,1 mm/0,28" Дължина : 792 мм/31,1" Брой : 1 бр. Тегло : 101 g (прибл.) Пратката включва : 1 х нагревательная макара Ако сте доволни от нашите продукти, моля, дайте ни 5 звезди, е Невъзможно да се реши проблема, ако ние не знаем за тях!За доставка на 4. Представените изображения са действително стока и са дадени само за ваше сведение. 5. Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем изпращане на стоките си с първата ни достъпни на склад за бърза доставка. 8. Ние, търговец, не носим отговорност за вносни мита, отговорността за това се носи от купувача.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно. 9. Купувачът, моля, предоставете cpf или cnpj, това ще бъде по-добре.

Основни характеристики