.

Сензор PIC TRI-RC-254R3.63-G с размер на циферблата 2-1/2 , с жак NPT 1/4 дължина на пръта 3,63 инча, обхват 0/200 паунда на квадратен инч, Търговски тридикаторы с корпус от черна стоман?

Сензор PIC TRI-RC-254R3.63-G с размер на циферблата 2-1/2 , с жак NPT 1/4 дължина на пръта 3,63 инча, обхват 0/200 паунда

BGN 30.40

Налично
Налично

Предлага се с NPTAdapter 1/2".Черен стоманен корпус и bezel.Двойно отчитане на налягане и температура.Налягане : Паунд / кв. инча и крака вода.Пластмасов обектив с Червен индикатор.Предлага се с NPTAdapter 1/2".Черен стоманен корпус и bezel.Двойно отчитане на налягане и температура.Налягане : Паунд / кв. инча и крака вода.Пластмасов обектив с Червен индикатор.Тези уреди са предназначени за индикация на температурата и налягането в същия блок.При цена, която прави този вариант достъпни за приложения, където са подходящи бронзови вътрешни елементи, използването на един "Тридикатора" спестява време при монтажа на, необходимия брой тръбопроводи и, разбира се, ви спестява пари в сравнение с използването на отделните сензори и термометри.Основните области на тяхното приложение са водогрейни котли и бойлери.

Основни характеристики