.

Соусники 220 мл, Соусник за масло, сос от Неръждаема стомана, се Използва за попълване на салати Сос и черен Пипер, Шише за подправки Във формата на Съда, Кана за смета?

Соусники 220 мл, Соусник за масло, сос от Неръждаема стомана, се Използва за попълване на салати Сос и черен Пипер, Шише

BGN 18.60

Налично
Налично

Изработен е от неръждаема стомана 304.Дизайн на чаша с широко гърло прави сос не е толкова лесно възникнали и по-гладка.Тънък процеса на полиране, заоблени ъгли без драскотини ръце.Целият тя е изработена от дебела неръждаема стомана, здрав и издръжлив.Той е устойчив на пукнатини, петна и драскотини и е оценен за по-дълъг живот.Име на продукта : соусница материал на продукта : неръждаема стомана 304 Размер на продукта : 7,51x1,53 инча Опаковка на продукта : едно нещо Пример : 1. Моля, проверете цвета и размера на продукта, преди да закупят 2. В нашия магазин няма други стоки, с изключение на соусника, както е показано на снимката на товара3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Поради ръчно измерване бъде допусната малка грешка.Моля, обърнете се към самия размер.Благодарим ви!5. Можете да отидете в магазина ни, за да се запознаете с разнообразието от стилове, видове стоки и цветов6. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и сервисыэто идеален подарък за приятелите и семейството си в нов дом, сватби, Ден на майката, Ден на бащата, Коледа и Нова година.

Основни характеристики